Чергове засідання Ради правління 10 травня 2018 року

Присутні:

Вознесенська Олена Леонідівна, Бурлачук Леонід Фокович, Бурлачук Олег Леонідович, Палій Валерія Сергіївна, Луценко Олена Володимирівна, Дубовик Марія Олександрівна, Максимчук Олександр, Беспалов Володимир Олександрович, Плетка Ольга Тарасівна, Сурело Євген Анатолійович, Живоглядов Юрій Олексійович, Чорна Лідія Георгіївна, Горбунова Вікторія Валеріївна, Красін Сергій Анатолійович, Кізіма Віталіна Володимирівна, Власова Олена Іванівна, Глушко Анна Сергіївна

Розглянули:

1. Результати голосування по питанням, сформованим на попередній зустрічі. Узгодили формат підрахунку та оголошення результатів.
  2. Питання делегації членів НПА до робочої групи з розробки законопроекту про надання психологічних послуг при МДО у ВР. Наразі дана робоча група працює окремо та не має відношення до НПА.
  3. Необхідність оновлення наказів щодо вибірних керівних посад Президента, Віце-президента, Секретаря та Скарбника з урахуванням завершення терміну правління згідно першої редакції Статуту.
  4. Узгодили порядок внесення даних про нових членів НПА до реєстру Міністерства юстиції.
  5. Звіт секретаря НПА Бурлачука О.Л. щодо зустрічі керівників європейських психологічних асоціацій в Лондоні. Визначилися з необхідністю розвивати співпрацю з Британською психологічною спільнотою.
  6. Формат підписання меморандумів з організаціями про співпрацю щодо організації Євросеместру в Україні.
  7. Підписання договорів про партнерство з організаціями, які готові надати знижки та преференції для дійсних членів НПА.

This entry was posted in board