Членство в НПА

Як стати членом НПА? Відповідаємо на одне з найбільш популярних запитань. Насправді,все просто. Стати членом НПА можна у два способи.

🤓 Спосіб 1. Приєднатися через асоціацію-члена НПА. Відпочатку НПА створювалася як парасолькова організація, яка об’єднувала психологічні асоціації різного спрямування. Тож ви можете обрати собі асоціацію, члена НПА і приєднатися до неї. Так в один крок можна стати членом двох професійних об’єдань. Перелік асоціацій-членів НПА та їх контакти ви можете знайти на сайті за посиланням https://npa-ua.org/pro-npa/asotsiatsiyi-chleni/

🧐 Спосіб 2. Стати індивідуальним членом НПА. Такий формат членства можлий через приєднання до дивізіонів. Дивізіони НПА – це об’єднання психологів за професійними темами та інтересами. Наразі ми маємо 5 дивізіонів і найближчим часом готуємо запуск ще 3 (але поки це секрет). Щоб приєднатися до дивізіону вам потрібно зконтактуватися із його модератором, заповнити реєстраційні дані та сплатити членський внесок 440 гривень на рік. Перелік дивізіонів та контакти модераторів ви можете знайти за посиланням https://npa-ua.org/priyednatisya-do-nas/format-priyednannya-ta-printsipi-chlenstva/

This entry was posted in npa