Допомога нашим колегам у відрядженні в Албаніі

Нещодавно в Албанії стався серйозний землетрус. Він спричинив смерть більше 40 людей та травми більше ніж у 1000 осіб. Сотні будинків знищено, і люди переміщені до тимчасових таборів, центрів тощо.
Ситуація в країні є непростою, психологи країни прийшли на допомогу як волонтери одразу. Але наразі їм необхідна фахова допомога, оскільки вони виявилися неготовими до таких ситуацій. Україна – одна з країн, до якої колеги з Національної психологічної асоціації Албанії звернулися за допомогою.
Національна психологічна асоціація України та Академія сімейної медицини разом відряджають до Албанії фахівців, які допоможуть колегам навчанням у сфері доказових методів подолання психологічних наслідків травм, так і допомогою щодо розбудови системи реагування на кризи і катастрофи, й подолання довготривалих наслідків травм (ПТСП, депресія, розлади адаптації тощо).
Формат допомоги: 5-денні навчальні сесії для фахівців, семінари для стейкхоллерів, планувальні воркшопи для представників фахових спільнот та державних інституцій.
Фахівці з України, маючи досвід волонтерства та розуміючи непросту ситуацію, їдуть до Албанії за свій кошт. Втім, якщо буде змога компенсувати витрати на дорогу, проживання та харчування, то ми зможемо відрядити більше фахівців і організувати не просто разову підтримку, але систему підтримки для наших колег.
Передбачені витрати на 1 особу:
Переліт Київ- Тірана- Київ – 6000 грн
Проживання 5 діб – 6000 грн.
Харчування 5 діб – 3000 грн.
Всього: 15 000 грн на 1 особу.
Фахівці можуть їхати групою, можуть розділитися в часі.
Дата першого візиту: 13-18 січня 2020 року.
Ми збираємо кошти, щоб відрядити наших колег, і чим більше ми зберемо – тим більше фахівців зможе полетіти. Будь яка сума, перерахована Вами на рахунок НПА з позначкою: «На благодійну допомогу психологам Албанії» буде важливою!
Реквізити для перерахунку коштів: https://npa-ua.org/pidtrimati/

This entry was posted in Uncategorized