Круглий стіл “Досвід проведення дистанційної групової психологічної роботи в умовах надзвичайного стану”

Перший досвід проведення всеукраїнського (за фактом – міжнародного) он-лайн “круглого столу”, присвяченого проблемам психологічної допомоги населенню в умовах надзвичайного стану пандемії, яскраво продемонстрував гостру актуальність таких заходів для вітчизняної психологічної спільноти та необхідність їх регулярності та тематичної спеціалізації. Тому, відчуваючи надхнення, ми плануемо щотижневе (до закінчення карантину) проведення спеціалізованих “круглих столів” он-лайн, об’єднаних хештегом #карантиннийсемінар та запрошуємо долучатися в якості учасників.

Друга тема, яку пропонуємо для віртуального обговорення – “Досвід проведення дистанційної групової психологічної роботи в умовах надзвичайного стану”. Ігор Кочарян розповість про рекомендації Европейської Асоціації Психотерапії (та питання, що виникають щодо їх застосування в українських реаліях), Максим Жидко – про рекомендації Европейської Федерації Психологічних Асоціацій (та також відповідні питання). Чекаємо дискусію серед колег з різних регіонів. Головний експерт – доктор психологічних наук, професор Олександр Суренович Кочарян.

“Круглий стіл” відбудеться 13 квітня о 12.30. Участь безкоштовна, вхід за посиланням http://www.pca.kh.ua

This entry was posted in event, Uncategorized