Лист від колег з Австралії

Сьогодні ми отримали лист від колег з Австралійського психологічного товариства. Вважаємо за необхідність поділитися ним із вами.
__________________________________________________

Шановні колеги.
Я пишу вам, щоб побажати усього найкращого у Новому році та поділитися власними міркуваннями щодо серйозних викликів та непростого часу для Австралії та австралійців.
Масштаби лісових пожеж, що охопили більшість частини моєї країни – катастрофічні. Вплив на навколишнє середовище, економіку та людину неможливо переоцінити. Загальна площа територій, охоплених лісовими пожежами складає більше 8 мільйонів гектарів – ця інтерактивна карта демонструє масштаб руйнувань. https://www.google.com/url…

Мельбурн на цьому тижні був охоплений густим димом від пожеж, які відбуваються за сотні кілометрів. Під час різдвяних канікул постраждало багато наших співробітників, які мають будинки на територіях, що зазнали пожеж.
Весь цей досвід набуває нового фокусу в світлі недавньої дискусії у Лісабоні о наслідках зміни клімату.
Я вдячна за листи від міжнародних колег, в яких ви висловлювали хвилювання та підтримку протягом останніх тижнів. Це дуже важливо знати, що трагедія відчувається в усьому світі, і що наше глобальне співтовариство завжди поруч, коли воно потрібно.
Дехто з вас питав, як можна допомогти. Я розумію необхідність простягнути руку підтримки, тому підготувала для вас перелік організацій, які працюють на передовій, пожертви для яких підуть безпосередньо на допомогу у відновленні. Якщо ви хочете допомогти, ось перелік організацій, які я би порекомендувала:

– The Australian Red Cross

-The Salvation Army

-St Vincent de Paul Society Bushfire Appeal

-Wildlife Information Rescue and Education Service

Члени APS також активно відреагувати на дану кризу. Вони додатково проходять тренінг підтримки у катастрофах https://www.google.com/url… і наша Мережа реагування на катастрофи була активована https://www.google.com/url…. Це мережа психологів, які працюють у районах, які зазнали шкоди у співробітництві з Австралійським червоним хрестом. Також ми ділимося нашими ресурсами з членами та широкою громадськістю через електронну пошту, наш веб-сайт та соціальні мережі.
Ми сподіваємося, що разом, як професіонали та як міжнародне співтовариство, ми зможемо подолати цей складний виклик. І зможемо зробити кроки для зменшення масштабів таких катастроф у майбутньому.
З найкращими побажанням,
Frances Miracle

This entry was posted in abroad meetings