НПА розпочинає офіційну співпрацю з піар-агенцією Gres Todorchuk

Цього тижня відбулося підписання двостороннього меморандуму, згідно якого агенція Gres Todorchuk залучає до роботи над подальшими проєктами професійних психологів.

Така унікальна експертиза допоможе у стратегіях і комунікаціях більш точно працювати з болями, інсайтами аудиторій та їх вирішенням.

«Залучення професійних психологів до підготовки та реалізаціі соціальних проєктів є дуже важливою, адже наші експерти з різних галузей можуть посилити зміст повідомлень, а відтак і її результати. НПА – Національна психологічна асоціація – це об‘єднання фахових психологів, які працюють у різних галузях.» – каже президентка НПА Валерія Палій – «Як спеціалісти, ми орієнтуємося тільки на доказові методи роботи та доведені наукові факти, і зацікавлені в тому, щоб якнайбільше людей могли кристуватися психологічними послугами та покращувати власне життя. Спільна робота з агенцією Gres Todorchuk – це важлива точка дотику психологіі і масових комунікацій».

This entry was posted in Uncategorized