ПЕРШИЙ ДЕНЬ РОБОТИ ДИВІЗІОНУ ДИТЯЧОЇ ТА ПІДІТКОВОЇ ПСИХОЛОГІЇ ТА ПЕРШИЙ ПРОЕКТ ПІД ЙОГО ЕГІДОЮ

Сьогодні офіційно розпочинає свою роботу Дивізіон дитячої та підліткової психології. Створення дивізіону має на меті сприяти поширенню якісних психологічних практик для дітей та підлітків, встановленню та дотриманню стандартів надання психологічних послуг у середовищі, в якому знаходяться діти.
Насамперед, ми прагнемо дбати про психологічне благополуччя дітей та підлітків, створювати придатне для їх розвитку та безпечне для прояву індивідуальності середовище. Ми віримо, що роль спеціалістів в цій місії – допомогти створити гармонійні умови для росту та розвитку, скерувати у вірному напрямку запити дітей, батьків, вчителів та всіх можливих учасників процесу виховання.
Ми поважаємо науковість та обґрунтованість підходів до психологічної роботи та практики, і прагнемо створити сильну спільноту фахівців, які транслюватимуть наші спільні цінності турботи про психічне здоров’я та благополуччя дітей та підлітків.

Разом із Всеукраїнською психодіагностичною асоціацією ми запускаємо в роботу наш перший проєкт – організація і проведення супервізійних груп з психодіагностични інтрументів для роботи з дітьми. Перша супервізійна група буде призначена методиці психодіагностики розладів аутистичного спектра РЕР-3. Вона проводитиметься 15 травня о 18.00. Детальніша інформація буде опублікована найближчим часом на сторінці дивізіону.

Долучитись до роботи дивізіону ви можете, якщо маєте дійсне членство у Національній психологічній асоціації. Детальніше про умови та переваги членства.

This entry was posted in members, npa