Конференція NPA Open Space 2018

Національна психологічна асоціація України (НПА) створена у червні 2017 року, і за цей короткий період нам вдалося об’єднати 12 фахових асоціацій, увійти до Європейської федерації психологічних асоціацій та ввести своїх представників до постійних комітетів ЄФПА. Попереду неймовірна кількість важливих завдань, але щоб рухатися вперед разом, нам слід більше знати один про одного. За асоціаціями стоять завжди люди, – фахівці своєї справи, кожен зі своїм цінним досвідом. І лише в живому спілкуванні можна стати ближче, налагодити необхідну комунікацію, дати старт новим ініціативам та спільним проектам.

Тож, ми розпочинаємо NPA Open Space – простір, в якому кожен може побачити кожного, кожен може бути почутим і побаченим; простір, в якому народжується Спільнота! Цей простір – можливість заявити про себе світові.

Запрошуємо у Відкритий Простір асоціації, спільноти та фахівців, які наразі ще не є членами НПА, але вже приглядаються до нас!

Коли: 18 грудня 2018 року. Початок реєстрації о 10.00

Де: Київ, вул. Іллєнка (колишня – Мельникова), 81Б, Національна академія прокуратури України

Що (програма конференції)

Як потрапити:

Вхід вільний. Добровільні внески вітаються: посилання на систему прийому електронних платежів LiqPay