COVID19

Від початку карантину Національна психологічна асоціація активно долучилася до підтримки населення України в умовах пандемії COVID19. Ми активно ведемо інформаційну підтримку населення та спеціалістів, поширюємо кращі світові професійні стандарти для наших спеціалістів та створили Всеукраїнську он-лайн платформу безкоштовної психологічної підтримки населення підтримки населення.

Ми хочемо, щоб кожен міг знайти на нашому сайті корисну та актуальну інформацію. Оберіть те, що найбільше підходить для вас.

Я хочу звернутися до вас за допомогою. Мене цікавить он-лайн платформа безкоштовних психологічних консульатцій

Я хочу ознайомитися із спільною заявою українських асоціацій фахівців у галузі психічного здоров’я

Мене цікавлять відеонавчання, корисні техніки подолання тривоги та стресу

Я хочу дізнатися більше про психологічно безпечний карантин та психологічні аспекти пандемії COVID19