Вітаємо з Новорічними та Різдвяними святами 2019!

Національна психологічна асоціація щиро вітає вас та ваших рідних з Новорічними та Різдвяними святами! Хай новий рік принесе світло, посмішки, тепло і взаєморозуміння, бажаємо нових успіхів та високих результатів в діяльності, блага і добра!

Підводячи підсумки, за 2018 рік НПА вдалось:

• стати співорганізаторами в проведенні Національного Круглого столу «Правове регулювання психологічної допомоги в Україні: стратегія європейської та загальносвітової інтеграції», в якому із запрошення НПА прийняв участь президент Європейської федерації психологічних асоціацій Тельмо Баптіста, та провести власну першу конференції NPA Open Space, яка відбулась у Києві 18 грудня;
  • налагодити співпрацю з Американською психологічною асоціацію, отримати грант на проведення заходу та доступ до найбільшого світового інформаційного ресурсу з психології – PsycNet;
  • створити власні робочі групи, які здійснюють активну діяльність в напрямку розробки законопроекту про надання психологічної допомоги, створення моделі ліцензування психологів України, впровадження системи європейського сертифікату EuroPsy та створення Етичного кодексу і Етичного комітету;
  • направити своїх членів у робочі групи та комітети Європейської федерації психологічних асоціацій, прийняти активну участь та заявити про психологічну спільноту України на міжнародному рівні;
  • створити Національний реєстр психологів України;
  • об’єднати 12 професійних психологічних організацій (ще 3 асоціації знаходяться в процесі приєднання та стануть членами НПА в 2019 році), а це – більше 300 професійних психологів Україні.

Віримо, що дані здобутки, хоча і є лише початком, стануть важливим фундаментом для подальшої роботи і розвитку вітчизняної психології. Дякуємо команді за активну участь та плідну роботу.

НПА – сила в єднанні!

This entry was posted in npa