ЯКІ МОЖЛИВОСТІ Я ОТРИМАЮ, ЯКЩО ПРИЄДНАЮСЯ ДО НПА ЧЕРЕЗ ДИВІЗІОН?

✅ Кожен член НПА отримує річне електронне посвідчення та вноситься в реєстр НПА на поточний членський рік https://npa-ua.org/reyestr-psihologiv/

✅ Залежно від обраного вами дивізіону, ви будете приєднані до об’єднання професіоналів, які цікавляться спільною професійною темою. В межах дивізіону ви можете організовувати та проводити дослідження, конференції, зустрічі, реалізовувати інші активності. Кожен дивізіон звітує про результати своєї роботи перед усіма членами НПА наприкінці року. Знайомства, колаборації, ініціативи — все це ви можете реалізовувати разом з нами.

✅ Кожен член НПА може користуватися бонусами для членів від партнерів https://npa-ua.org/bonusi-dlya-chleniv-npa/ , а також відвідувати (безкоштовно або зі спеціальними знижками) лекції, конференції та круглі столи, організатором яких є Національна психологічна асоціація.

✅ Члени НПА можуть брати участь в діяльності робочих груп та створювати нові. Слідкуйте за оголошеннями та анонсами. Також ви зможете подавати заявки для участі в діяльності міжнародних груп від Європейської федерації психологічних асоціацій та інших міжнародних партнерів.

НПА має 8 дивізіонів:
🧠 психічне здоров’я

🧲 адиктологія (важливо мати мінімум 2 роки роботи у сфері)

🔁 сімейна психологія

⚡️ стресу та психологічної травми

👶 дитяча та підліткова психологія

👩‍🏫 психологія освіти

🤖 кіберпсихологія та психологічна практика в цифровому середовищі

💪 студентський дивізіон.

Більше про дивізіони можна прочитати на сайті https://npa-ua.org/divizioni/

Якщо ви захочете створити власний дивізіон?
Дайте нам знати — ми розповімо вам про процедуру створення заявки.

Чи можливе приєднання до дивізіонів дійсних членів НПА?
Так, потрібно заповнити форму. Після наші координатори зв’яжуться з вами.

💚 Як вступити?
○ Членами НПА можуть стати тільки спеціалісти з психологічною освітою.
Заповнити форму та надати всі необхідні відомості про себе. Форма: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSegaeIhtsqX_XUkH…/viewform…
Отримати лист на пошту з інформацією про оплату (іноді заглядати в “спам”🧐).
Оплатити внесок (сума становить 440 гривень, для студентів – 220).
Стати членом дивізіону.

!!! Важливо: для подачі кандидатури до дивізіону “Адиктологія” потрібно мати досвід роботи з узалежненими клієнтами до 2 років та попередньо (після заповнення форми) пройти співбесіду.

This entry was posted in Uncategorized