#Євросеместр / 25 листопада 2019: Практикум С. Ройз «Організація простору психолога як терапевтичний інструмент»

Кабінет психолога як простір терапії

Практичні ідеї та інструменти для створення

«Нещодавно прочитала у однієї з колег цитату психоаналітика Генрі Абрамовича про важливість «Місця» – кабінету як для самого терапевта, так і для клієнта. Ця цитата – найбільш наближена до того, що я відчуваю під час створення простору для контакту з клієнтом:

«На івриті євреї часто називають Бога «Hamakom», що буквально означає «Місце». Оскільки Він являється Місцем Світу, хоча Його простір набагато більший за весь Світ. Тому нам потрібні наші кабінети, які будуть Місцем, таким як, Hamakom, тобто місцем, де людина контейнується, але стеля цього кабінету відкрита до самих Небес»». С. Ройз

Дата / час: 25.11.19 10:00 – 13:00

Формат: практикум

На практикумі будуть розглянуті наступні питання:
• специфіка зонування терапевтичного простору;
• особливості використання фактури та кольору;
• аспекти використання об’єктів простору;
• простір як діагностичний та терапевтичний інструмент.

Зверніть, будь-ласка, увагу на те, що практикум організовується у творчому просторі (арт-студії), тому розміщення учасників передбачається на підлозі (з м’яким килимовим покриттям та подушками). Під час практикуму учасники будуть переміщуватись у просторі (сидіти, стояти, що передбачено логікою самого заходу). Специфіка приміщення передбачає, що необхідно буде роззутись, тому варто або взяти змінне взуття, або шкарпетки. Доцільно також одягти зручний одяг, аби Ви змогли вільно рухатись. Зазначені нюанси також являються елементами формування робочого простору.

Особливості адреси: станція метро Нивки, вул. Естонська 5, 4 під’їзд (з вулиці зі сходами, понтоном та ангелом на дверях). Для потрапляння в приміщення студії необхідно постукати безпосередньо у вікно (специфіка дзвінка).

Форма участі: за попередньої реєстрації

Посилання на реєстраційну форму!

This entry was posted in efpa, EuropeanSemester2019, event, npa