Зустріч Ради 8 листопада 2018 року

Чергове засідання Ради відбулось з онлайн-форматі. На жаль, багато представників асоціацій з різних причин не змогли бути присутніми, але це не завадило продуктивній роботі. По результатам обговорення був підготований інформаційний пакет, представлений членам Ради.

Присутні: Бурлачук Олег Леонідович (скайп), Красін Сергій Анатолійович (скайп), Палій Валерія Сергіївна (скайп). Запрошені особи: Глушко Анна (координатор), Кузьменко Альона (PR-менеджер).

Розглянули: стан бюджету та фінансові зобов’язання, які стоять перед НПА найближчим часом (звіт Скарбника – Валерії Палій); варіанти та обгрунтування для встановлення рівня членського внеску за члена-психолога на 2019 рік; послухали можливі стратегії покращення діяльності та реалізації цілей організації (пропозиції запрошеного PR-менеджера – Альони Кузьменко).

Голосування було перенесено в онлайн-формат. Участь прийняло 14 з 24 членів Ради, що є достатнім для прийняття рішень.

Ухвалили: встановити розмір членського внеску за кожного члена-психолога на 2019 рік у розмірі €5.

This entry was posted in board