Зустріч Ради та позачергові Загальні Збори НПА, 29 травня 2018

29 травня о 18.30 в актовій залі Інститут соціальної та політичної психології відбулась зустріч Ради та позачергові Загальні збори Національної психологічної асоціації.

Присутні: Бурлачук Леонід Фокович, Бурлачук Олег Леонідович, Палій Валерія Сергіївна, Травенко Ольга Сергіївна, Чорна Лідія Георгіївна, Вознесенська Олена Леонідівна, Єгонська Наталія Олександрівна, Плетка Ольга Тарасівна, Сурело Євген Анатолійович, Красін Сергій Анатолійович (скайп), Трухан Ганна Валеріївна (скайп), Горбунова Вікторія Валеріївна (скайп), Климчук Віталій Олександрович (скайп), Мордюшенко Сергій Миколайович (скайп), Бригадир Марія Богданівна (скайп), Максимчук Олександр Олександрович, Глушко Анна Сергіївна.

Рада НПА
Присутні 8 з 14 членів Ради, зібрання вважається правомочним.

1. Включення організацій-членів до складу НПА: Незалежна асоціація психологів, Центр практичної психології “For life”, Психологи без кордонів, Асоціація психологів України “Разом заради майбутнього”, Центр психології та психотерапії, Асоціація психологів освіти.
“За” – 8, рішення прийнято одноголосно.

2. Уповноваження осіб на підписання протоколу засідання Ради: голова – Бурлачук Л.Ф., секретар – Вознесенська О.Л.
“За” – 8, рішення прийнято одноголосно.

Позачергові Загальні збори
Присутні представники 9 з 12 організацій (Всеукраїнська псходіагностична асоціація, Всеукраїнська арт-терапевтична асоціація, Українська асоціація Транзактного аналізу, Інститут клієнт-центрованої та експірієтальної психотерапії, Асоціація дитячих та сімейних психологів України, Центр практичної психології “For life”, Психологи без кордонів, Асоціація психологів України “Разом заради майбутнього”, Асоціація психологів освіти), зібрання вважається правомочним.

1. Обрання голови та секретаря Загальних зборів:
голова – Вознесенська О.Л., секретар – Бурлачук Л.Ф.

2. Зміна місцезнаходження НПА (зміна поштового індексу)
“За” – 9, рішення прийнято одноголосно.

3. Затвердження нової редакції Статуту (з редагуванням пункту 4.4. та 4.12.)
“За” – 9, рішення прийнято одноголосно.

4. Припинення повноважень членів Ради, Президента, Віце-президента, Скарбника, Секретаря (згідно протоколу та наказів від 14 травня 2017 року правління обиралося терміном на 1 рік)

5. Обрання членів Ради:
– Всеукраїнська психодіагностична асоціація – Бурлачук Леонід Фокович, Бурлачук Олег Леонідович
– Всеукраїнська арт-терапевтична асоціація – Вознесенська Олена Леонідівна, Чорна Лідія Георгіївна
– Українська асоціація Транзактного аналізу – Плетка Ольга Тарасівна, Єгонська Наталія Олександрівна
– Інститут клієнт-центрованої та експірієтальної психотерапії – Кочарян Олександр Суренович, Палій Валерія Сергіївна
– Незалежна асоціація психологів – Бояршинова Катерина Іванівна, Виноградна Олена Володимирівна
– Асоціація дитячих та сімейних психологів України – Трухан Ганна Валеріївна, Красін Сергій Анатолійович
– Київська асоціація практичних психологів та психотерапевтів – Дружинін Андрій Михайлович, Живоглядов Юрій Олексійович
– Центр практичної психології “For Life” – Потрницька Наталія Федорівна, Климчук Віталій Олександрович
– Психологи без кордонів – Кізіма Віталіна Володимирівна, Травенко Ольга Сергіївна
– Асоціація психологів України “Разом заради майбутнього” – Лубківський Ігор Йосипович, Бригадир Марія Богданівна
– Центр психології та психотерапії – Лазаренко Ольга Володимирівна, Голоскокова Катерина Порфирівна
– Асоціація психологів освіти – Тоцька Жанна Іванівна, Сурело Євген Анатолійович
“За” – 9, рішення прийнято одноголосно.

6. Обрання Президента НПА. Заявлена кандидатура – Бурлачук Леонід Фокович.
“За” – 9, рішення прийнято одноголосно.

7. Обрання Секретаря НПА. Заявлена кандидатура – Бурлачук Олег Леонідович.
“За” – 9, рішення прийнято одноголосно.

8. Обрання Віце-президента НПА. Заявлені кандидатури – Климчук Віталій Олександрович, Чорна Лідія Георгіївна (знята за рішенням асоціації, що подавала). Голосування за кандидатуру Климчука Віталія Олександровича.
“За” – 9, рішення прийнято одноголосно.

9. Обрання Скарбника НПА. Заявлена кандидатура – Палій Валерія Сергіївна.
“За” – 9, рішення прийнято одноголосно.

Згідно актуальної редакції Статуту, правління обрано терміном на 2 роки (до травня 2020 року).

10. Визначення особи, яка має право представляти НПА для здійснення реєстраційних дій.
Заявлена кандидатура – Максимчук Олександр Олександрович.
“За” – 9, рішення прийнято одноголосно.

Вітаємо з приєднанням, обранням на посади та дякуємо представникам асоціацій за активну участь!

This entry was posted in board